• Home
  • |
  • Can You Guess The Celebrities These Dodgy Dolls Are Based On?… – The Irish Sun

 October 16

by Carolina

TALK about a bunch of dummies.

These dodgy dolls are all based on huge stars — but you wouldn’t know it.

This week Tina Turner became the latest celeb to be made into a Barbie, to celebrate her hit song What’s Love Got To Do With It

14

This week Tina Turner became the latest celeb to be made into a Barbie, to celebrate her hit song What’s Love Got To Do With ItCredit: Reuters

But often life in plastic isn’t so fantastic, as our selection of dodgy dolls proves

14

But often life in plastic isn’t so fantastic, as our selection of dodgy dolls provesCredit: Reuters

This week Tina Turner became the latest celeb to be made into a Barbie, to celebrate her hit song What’s Love Got To Do With It.

But often life in plastic isn’t so fantastic, as our selection of dodgy dolls proves.

So can you guess the stars who inspired them?

Take our fun quiz to find out. The answers are below.

Brad Pitt was so worried about spot on his bum he got make-up team to cover it up

Candice Swanepoel goes braless in white loose shirt and bikini bottoms

1) THIS singer would be seeing Red if she caught a glimpse of this dubious double.

This singer would be seeing Red if she caught a glimpse of this dubious double.

14

This singer would be seeing Red if she caught a glimpse of this dubious double.

A) Taylor Swift

B) Katy Perry

C) Avril Lavigne

2) NO doubt this royal couple wish they hadn’t “woke” up ­looking like this.

No doubt this royal couple wish they hadn’t 'woke' up ­looking like this

14

No doubt this royal couple wish they hadn’t ‘woke’ up ­looking like this

A) Zara and Mike Tindall

B) Princess Beatrice and    ­Edoardo Mozzi

C) Prince Harry and Meghan    Markle

Most read in The Irish Sun

3) THIS actor definitely wouldn’t dance his Saturday night away if he saw this tribute.

This actor definitely wouldn’t dance his Saturday night away if he saw this tribute

14

This actor definitely wouldn’t dance his Saturday night away if he saw this tribute

A) John Travolta

B) Christian Bale

C) Robert Downey Jr

4) THIS actress might have Mean things to say about this crazy creation.

This actress might have Mean things to say about this crazy creation

14

This actress might have Mean things to say about this crazy creationCredit: Getty

A) Isla Fisher

B) Lindsay Lohan

C) Gillian Anderson

5) YOU have to be a detective to work out who this funny figurine is supposed to be.

You have to be a detective to work out who this funny figurine is supposed to be

14

You have to be a detective to work out who this funny figurine is supposed to be

A) Denzel Washington

B) Will Smith

C) Idris Elba

6) THIS ludicrous lookalike isn’t heading in the right Direction ­trying to capture this singer.

This ludicrous lookalike isn’t heading in the right Direction ­trying to capture this singer

14

This ludicrous lookalike isn’t heading in the right Direction ­trying to capture this singerCredit: Getty

A) Niall Horan

B) Harry Styles

C) Liam Payne

7) PERHAPS this actor really would prefer to be a vampire instead of a ridiculous replica.

Perhaps this actor really would prefer to be a vampire instead of a ridiculous replica

14

Perhaps this actor really would prefer to be a vampire instead of a ridiculous replica

A) Leonardo DiCaprio

B) Robert Pattinson

C) Taylor Lautner

8) SHE’S known for her natural good looks but as this doll, the actress is no Belle of the ball.

She's known for her natural good looks but as this doll, the actress is no Belle of the ball

14

She’s known for her natural good looks but as this doll, the actress is no Belle of the ball

A) Emma Watson

B) Megan Fox

C) Natalie Portman

9) THIS rocker would probably be happy to Miss A Thing if he saw this terrible toy.

This rocker would probably be happy to Miss A Thing if he saw this terrible toy

14

This rocker would probably be happy to Miss A Thing if he saw this terrible toy

A) Bono

B) Steven Tyler

C) David Bowie

10) THIS American campaigned for Change – but perhaps he’d rather toy makers hadn’t messed up his image.

This American campaigned for Change – but perhaps he’d rather toy makers hadn’t messed up his image

14

This American campaigned for Change – but perhaps he’d rather toy makers hadn’t messed up his image

A) Barack Obama

B) Jamie Foxx

C) Usher

11) PEOPLE might get this former girl group all Mixed up because of these weird dolls.

People might get this former girl group all Mixed up because of these weird dolls

14

People might get this former girl group all Mixed up because of these weird dolls

A) Spice Girls

B) Girls Aloud

C) Little Mix

12) OH Baby! This laughable lookalike is no pin-up.

Oh Baby! This laughable lookalike is no pin-up

14

Oh Baby! This laughable lookalike is no pin-upCredit: Splash News

A) George Ezra

B) Shawn Mendes

C) Justin Bieber

NTAs viewers spot secret feud as top stars fail to clap Holly and Phil

I headed to Primark and can’t believe how much I spent, and not in a good way

ANSWERS

ANSWERS: 1) A, 2) C, 3) A, 4) B, 5) C, 6) B, 7) B, 8) A, 9) B, 10) A, 11) C, 12) C.

HOW DID YOU DO?

  • 1-4: Dummy! Weren’t you allowed dolls as a child?
  • 5-8: Not quite plastic fantastic – could do better.
  • 9-12: Hello, dolly! When it comes to toys, you know your stuff.

Original posted at www.thesun.ie

share this

Related Posts

The 10 Best Celebrity Ads Of 2022 – Adage.com